Att anlita oss ska kännas bra, för alla. Varje gång.

Du som kund är hjärtat i vår verksamhet. Du ska alltid känna dig trygg och nöjd i ditt val av Bettys Service. Det innebär att vi har en generös nöjd kund-garanti, låga priser, fasta säkerhetsrutiner och engagerade anställda.

  • Engagerade medarbetare
  • Tydliga rutiner
  • Nöjd kund-garanti

Vi kallar det Feel Good Service.

När du anlitar oss får du trygghet och kvalitet till riktigt bra priser. Vi vill att ditt val ska kännas bra och tryggt före, under och efter vi städar hos dig. Du skall alltid kunna lita på att vi utför vad vi lovat, att vi gör det på ett säkert sätt samt att våra anställda trivs och har rätt förutsättningar för att göra ett riktigt bra jobb.

logo

Vi är Företagsvän mot cancer

logo

Över 6000 städuppdrag per månad

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Vårt löfte till dig

Du skall alltid kunna lita på att vi utför vad vi lovat, att vi gör det på ett säkert sätt samt att våra anställda trivs och har rätt förutsättningar för att göra ett riktigt bra jobb. Vi har sammanfattat vårt löfte till dig som kund i fyra punkter.

1

Alltid Nöjd kund-garanti

Vår kvalitetsgaranti är mycket enkel. Vi vill ha nöjda kunder. Så om vi har gjort något fel eller om du inte är nöjd med vår städning, så åtgärdar vi det du inte är nöjd med. Tänk dock på att du måste reklamera tjänsten till oss senast tre dagar efter servicetillfället.

2

Alltid schyssta villkor för våra anställda

Vi ser alltid till att våra anställda har konkurrenskraftiga löner och arbetsvillkor samt att de får rätt utbildning och information innan de utför uppdrag i ditt hem. Det tror vi skapar bäst förutsättningar för både nöjda kunder och anställda.

3

Alltid ansvarsförsäkring
om någonting händer i ert hem

Alla som jobbar på Bettys Städ respekterar våra kunders hem och egendom. Våra anställda har också alltid en bra ansvars-försäkring ifall något händer dem när de är på plats i ert hem. Våra ansvarsförsäkringar täcker naturligtvis också eventuella skador på person och egendom i ert hem som vår personal orsakar. Om du har frågor kring hur detta fungerar är du alltid välkommen att kontakta oss.

4

Alltid säkerhetsrutiner för din trygghet

Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Därför har vi fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla vi som arbetar på Bettys Städ respekterar våra kunders hem och egendom. Vi ser alltid till att vår personal har den kunskap och information som behövs för att göra ett bra och säkert arbete i ert hem.

”Jag är så nöjd med min städning. Välgjort och omsorgsfullt arbete, utfört av proffs. Tydlig specifikation för vad som ska städas och hur det går till.”

Titti N, 5/5 stjärnor, Google plus

”Jag rekommenderar Bettys till alla som funderar på hemstädning. Punktliga, noggranna städare. Hembesök innan man bestämmer sig. Bra pris."

Alexandra N, 4/5 stjärnor, Eniro.se

”Jag är jättenöjd! Trevlig personal, bra bemötande från kontoret och alltid noggrann och bra städning. Det är fint in i minsta detalj när dom varit här. Rekommenderas varmt!”

Familjen Persson, 5/5 stjärnor, Google plus

Vill du få offert
på städning?

Vi erbjuder kvalitetssäkrad hemstädning, flyttstädning och storstädning i Västsverige och Stockholmsregionen.

  • Alltid lågt pris
  • Inga bindningstider
  • Nöjd kund-garanti

Alltid lågt pris!

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

Kundtjänst Göteborg

031-237500 info@bettysstad.se

Kundtjänst Stockholm

08-390065 info@bettysstad.se