Vad kostar flyttstädning?

Vi på Bettys erbjuder kvalitetssäkrad flyttstädning, till några av marknadens bästa priser. Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom 24 timmar!

  • Lågt, fast pris
  • Enligt Mäklarsamfundets rek
  • Nöjd kund-garanti

Alltid lågt pris!

Priser flyttstädning

På Bettys är vi ibland lite enkelspåriga. Vi har nämligen alltid bara en sak för ögonen: att erbjuda marknadens mest prisvärda flyttstädning med nöjd kund-garanti och fast pris.

Bettys Städ är idag en av de ledande svenska aktörerna för flyttstädning. Vi har en slimmad administrativ organisation och är sparsamma i de utgifter som inte är till för den kundnära verksamheten, såsom marknadsföring och reklam. På det sättet kan vi erbjuda riktigt låga priser och samtidigt en av marknadens bästa flyttstäd.

För att kunna erbjuda riktigt prisvärda
städtjänster lovar vi våra kunder att:

  • Alltid ha en effektiv administration
  • Spara in på onödiga kostnader och utlägg
  • Alltid ha en smart tidsplanering
  • Erbjuda flexibilitet i vilken utrustning vi har med

Genom att följa dessa regler kan vi alltid lova dig låga priser och billig flyttstädning. När vi utför en flyttstädning så har vi alltid med all nödvändig utrustning och material. Vill du ha offert på flyttstädning? Då kan du enkelt fylla i formuläret här på sidan, det tar bara någon minut, så kontaktar vi dig inom kort.

Så här bokar du vår flyttstädning:

1

Fyll i formuläret på hemsidan

2

Vi återkommer inom 24 timmar

3

När du godkänt offerten för din flyttstädning bokar vi in en tid enligt ditt önskemål.

”Fick svar och offert inom 24 timmar och hjälp med flyttstäd fast jag var ute i sista stund! Lägenheten gick igenom besiktningen med beröm av besiktningsmannen! Mycket nöjd och betydligt mindre sönderstressad än om jag behövt städa själv.”

Linnea I, 5/5 stjärnor, Google plus

”Tackar för en väl utförd flyttstäd! Väldigt smidig kontakt, överlämning av nycklar och fakturering. Inga anmärkningar på städningen utan allt utfördes enligt överenskommelse, till ett vettigt pris. 10/10 rekommenderar ”

Lovisa J, 5/5 stjärnor, Google plus

”Mycket bra bemötande. Snabbt och smidigt att komma i kontakt med varandra! Toppenbra utfört flyttstäd. Vi kommer definitivt att använda Bettys Städ igen vid flytt. Rekommenderas varmt”

Emma R, 5/5 stjärnor, Eniro.se

Vad kostar flyttstädning?

Vi erbjuder kvalitetssäkrad flyttstädning i Västsverige och Stockholmsregionen. Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom 24 timmar!

  • Lågt, fast pris
  • Enligt mäklarsamfundets rek
  • Nöjd kund-garanti

Alltid lågt pris!

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

Kundtjänst Göteborg

031-237500 info@bettysstad.se

Kundtjänst Stockholm

08-390065 info@bettysstad.se