Lär känna oss på Bettys!

På Bettys Städ är vi proffs på städning i alla dess former. Varje månad utför vi fler än 6000 kvalitetssäkrade städuppdrag i Västsverige, Skåne och Stockholmsregionen. Välkommen hit!

logo

Vi är Företagsvän mot cancer

logo

Över 6000 städuppdrag per månad

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Våra tjänster

Vår målsättning är ett leverera en enkel tjänst på ett professionellt sätt, till marknadsledande priser. Vi erbjuder Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning i en rad svenska städer. Du kan läsa mer om vår tjänster här nedanför.

Att anlita Bettys

Hos oss får du trygghet och kvalitet till låga priser. Alla våra tjänster är vad vi kallar för Feel-Good-Services. Det innebär bland annat att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Det innebär också att alla våra tjänster omfattas av vår generösa Nöjd kund-garanti.

Bettys städpersonal

Vi använder främst städpersonal som är anställda hos oss ca 90st, och i viss mån hos en underleverantör, ett arbetssätt som gör att vi kan säkerställa hög servicenivå till våra kunder. All städpersonal följer Bettys kvalitetssäkrade sätt att städa, och ska vara lyhörda, effektiva, öppna och professionella.

 • Vårt löfte löfte om Feel-Good-Service stannar inte där
  Det innebär också att vi erbjuder våra anställda konkurrenskraftiga villkor och en bra arbetsplats samt att vi alltid ser till att de har rätt ansvarsförsäkring – för både din och deras säkerhet.
 • Din trygghet
  Det är av stor vikt för oss att du skall känna dig trygg i att våra anställda finns på plats i ditt hem. Det är ett förtroende som vi tar på stort allvar och vi har beprövade säkerhetsrutiner på plats för att hantera bland annat nycklar, dörr- och larmkoder. Kontakta oss gärna för mer information om våra säkerhetsrutiner. Läs också mer om vår Feel-Good-Service här.
 • Alltid lågt pris
  Vi lever låga priser. Detta kommer vi aldrig att ändra på. Klicka på någon av länkarna för information om pris på hemstädning, pris på flyttstädning, pris på storstädning samt pris på fönsterputs.

”Jag rekommenderar Bettys till alla som funderar på hemstädning. Punktliga, noggranna städare. Hembesök innan man bestämmer sig. Bra pris."

Alexandra N, 4/5 stjärnor, Eniro.se

”Jag är så nöjd med min städning. Välgjort och omsorgsfullt arbete, utfört av proffs. Tydlig specifikation för vad som ska städas och hur det går till.”

Titti N, 5/5 stjärnor, Google plus

”Jag är jättenöjd! Trevlig personal, bra bemötande från kontoret och alltid noggrann och bra städning. Det är fint in i minsta detalj när dom varit här. Rekommenderas varmt!”

Familjen Persson, 5/5 stjärnor, Google plus

Vill du få offert
på städning?

Vi erbjuder kvalitetssäkrad hemstädning, flyttstädning och storstädning i Västsverige och Stockholmsregionen.

 • Alltid lågt pris
 • Nöjd kund-garanti
 • Kostnadsfritt hembesök

Alltid lågt pris!

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår städning eller service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

Kundtjänst Göteborg

031-237500 info@bettysstad.se

Kundtjänst Stockholm

08-390065 info@bettysstad.se