Rent & snyggt.
Helt enkelt.

Vårt städteam i Trollhättan ser till att ni har en ren och välstädad arbetsplats. Så enkelt är det. Och ni når oss alltid när det behövs. Det gör det enkelt att vara kund hos oss. Helt enkelt.

  • Nöjd kund-garanti
  • Snabb kundservice
  • Fast, lågt pris

För stora och små företag!

Företagsstädning i Trollhättan

När ni använder vårt företagsstäd får ni en både professionell och kvalitetssäkrad leverans, varje gång. Alltid med egen kontaktperson hos oss, och alltid med ett genomtänkt miljö- och hållbarhetsarbete. Vårt breda utbud av städtjänster täcker in alla delar av företagets städbehov. Och det bästa? När du behöver nå oss är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Smidigt, enkelt och kundvänligt!

logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

En lite personligare företagsstädning

Som kund till oss på Bettys i Trollhättan får du samma service, oavsett hur stort eller litet ditt företag är. För oss är det viktigt att ha en personlig relation, så att vi förstår ert företags behov och kan anpassa vår service, eller snabbt åtgärda det om vi har gjort något fel. Därför har vi inga callcenters eller krångliga processer. Istället får du en personlig kontaktperson som finns tillgänglig om du har frågor, synpunkter eller om något behöver åtgärdas eller ändras med kort varsel. Välkommen till Bettys Trollhättan – ett personligare företagsstäd!

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om våra företagsstädning eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte på att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

  • Kvalitetsgaranti
  • Egen kontaktperson
  • Lågt, fast pris

För stora och små företag!

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.