Ren kvalitet,
i varje detalj.

När er verksamhet köper städtjänster av oss ska ni kunna lita på att få en kvalitetsleverans. Varje gång. Här kan du läsa mer om hur vi säkerställer noggrannhet och omsorg, i varje del av vår service.

För stora och små företag!

Välj ett kvalitetssäkrat städföretag

Vår målsättning är att leverera städning av hög kvalitet, styrd av servicekänsla och professionalism i varje städuppdrag. Det ska helt enkelt vara tryggt att anlita oss. Vår ledningssystem är en viktig del i att uppnå det.

logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Vad innebär vårt kvalitetsledningssystem?

Det säkerställer att vi har rätt organisation och rutiner på plats för att ge dig och dina kollegor en trygg, professionell leverans. Ledningssystemet och vårt övriga kvalitetsarbete hjälper oss dessutom att löpande förbättra vårt erbjudande till dig som kund.

Vad betyder detta för mig som kund?

I kombination med vårt miljöarbete gör vårt kvalitetsarbete att vi får ett effektivt resursutnyttjande, smarta processer och minskad administration. Det gör att vi kan leverera våra tjänster på bästa sätt, till förmånliga priser.

Varför ska ni anlita städföretag med ett kvalitetsledningssystem?

När du anlitar oss är kvalitet helt integrerat i vår servicemodell. Det gör att du som kund kan lita på att du får den service du beställt, på utsatt tid, varje gång. Vårt kvalitetsarbete innebär helt enkelt att vi har rutiner som säkerställer att du:

  • Kan vara trygg i att vi levererar vår service till dig på det sätt som vi bestämt
  • Alltid vet vem som städar hos er och vilka tider som gäller
  • Alltid enkelt kan kontakta din kontaktperson hos oss med frågor och synpunkter
  • Vet att vi har rutiner på plats för att snabbt och smidigt vidta rätt åtgärder om något blivit fel

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.