Helhetslösningar för företags städbehov

Vi är proffs på företagsstädning. Med över 6000 städuppdrag varje månad har vi erfarenheten och serviceorganisationen som krävs för att ge både stora och små företag en kvalitetssäkrad, städservice med snabb och tillgänglig kundservice.

 

För stora och små företag!

Vi är proffs på företagsstäd

Vår målsättning är enkel: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt, till ett konkurrenskraftigt pris. Som kund till oss får du därför alltid professionell service med nöjd kund-garanti. Vi erbjuder helhetslösningar inom alltifrån kontorsstädning till städning av trapphus, golvvård, flyttstädning och mattvätt.

logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Lagom stora. Lagom små.

Vi är inte en av städjättarna. Vi har till exempel inga callcenters. Eller komplexa processer. Vi är Bettys. Helt enkelt! Stora nog för att ge er en kvalitetssäkrad, professionell service, små nog för att vara snabbfotade, kreativa och kundnära. Bland våra kunder finns alltifrån kontor till idrottsföreningar, skolor, industrier och laboratorier. I alla storlekar. Då krävs kundanpassade, flexibla lösningar!

Vårt löfte till dig.

Alla våra tjänster är vad vi kallar för Feel Good-Services. För oss innebär det att vår service alltid ska kännas trygg och professionell för dig och dina kollegor.

1

Alltid egen kontaktperson hos oss

För att vår service till er ska fungera på bästa sätt får ni alltid en egen kontaktperson som ni snabbt och enkelt kan vända er till med frågor och synpunkter. Med hjälp av ert skräddarsydda städschema vet ni dessutom alltid vem som utför städningen hos er.

2

Alltid nöjd kund-garanti, på alla uppdrag

Vår nöjd kund-garanti är mycket enkel. Vi vill ha nöjda kunder. Så om vi har gjort något fel eller om ni inte är nöjda med vår städning, åtgärdar vi det ni inte är nöjda med. Så enkelt är det. Tänk dock på att du måste reklamera tjänsten till oss senast tre dagar efter servicetillfället.

3

Vi värnar kvalitet och miljö

Vårt ledningssystem ger dig som kund extra trygghet och säkerställer att vi har rätt serviceorganisation och tydliga rutiner för en konsekvent, hållbar och professionell leverans. Vi har också en tät dialog med våra leverantörer för att använda rätt kemikalier i varje miljö och för att ta fram innovativa, specialtillverkade kemikalier där det krävs.

 

4

Nöjda, engagerade medarbetare

Men vårt löfte om Feel Good-Service stannar inte där. Det innebär också att vi erbjuder våra medarbetare konkurrenskraftiga villkor och en bra arbetsplats samt att vi alltid ser till att de har rätt ansvarsförsäkring – för både din och vår säkerhet.

 

5

Trygga säkerhetsrutiner

Det är av stor vikt för oss att du skall känna dig trygg i att våra anställda får tillgång till era lokaler. Det är ett förtroende som vi tar på stort allvar och vi har därför säkerhetsrutiner på plats för att hantera bland annat nycklar, dörr- och larmkoder. Kontakta oss om du vill veta mer.

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.