Vill du bli vår nya kollega?

Att arbeta på Bettys är ett både roligt och engagerande arbete. Här nedan kan du läsa lite mer om vad det innebär. Välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer!

För stora och små företag!

Ett fritt och roligt arbete!

På Bettys ser vi till att du får rätt förutsättningar för att utvecklas och trivas. Vi låter dig utvecklas både i din yrkeskunskap och vidare i din yrkesroll. Och även om vi arbetar mycket på egen hand hos våra kunder, har vi en stark gemenskap.

Mycket kundkontakt

I ditt arbete hos oss möter du ofta kunder och har mycket kontakt med människor. Därför är det en fördel om du har erfarenhet av ett serviceyrke och helst av städning i hemmiljö eller kontor. Du får gärna ha körkort och egen bil, men det är inget krav. Som person är du ansvarsfull, flexibel och – viktigt – har känsla för de små detaljerna.

Dina vanligaste arbetsuppgifter som städpersonal hos oss är:

  • Städning av kontor och affärslokaler, tiderna kan variera
  • Städning av privata hem, oftast vardagar 8-17
  • Strykning kan förekomma
  • Du utför oftast uppdragen på egen hand

Låter det intressant?

Då är du välkommen att skicka din ansökan till jobb@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.