Rengöring sten- och betonggolv Göteborg

Professionell, kvalitetssäkrad golvvård med nöjd kund-garanti, utförd av erfarna golvexperter. Kontakta oss för kostnadsfri offert och personlig genomgång!

 • Nöjd-kundgaranti
 • Full ansvarsförsäkring
 • Personlig service

För stora och små företag!

Bra att känna till om vår golvvård:

Vilka golvtyper kan vi behandla och rengöra?

Vi utför golvvård på alla typer av golv. Det finns dock många olika typer av golv och man måste kunna skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv. Vi rengör:

 • textila golv
 • trägolv och parkett
 • linoleumgolv
 • plastgolv
 • vinylgolv
 • stengolv
 • klinker
 • betonggolv
 • gummigolv
 • epoxy-golv

 

Förutom städning kan vi behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår golvvård fungerar.

Få vi egen kontaktperson?

 • För att ni snabbt och enkelt ska kunna nå oss när det behövs får ni som kund alltid en personlig kontaktperson hos oss. Er kontaktperson hjälper er med alltifrån fakturafrågor till ändringar i golvvården. Ni kan också kontakta er kontaktperson hos oss om något akut uppstår som ni behöver hjälp med, eller om ni har synpunkter eller frågor kring vår service.

Vad kostar golvvård?

 • Hur mycket tid som krävs för att utföra golvvården beror på hur stort golvet är, hur det är utformat, vilket skick det är i samt vilket material det gäller. Vi levererar alltid golvvård av hög kvalitet, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras därför. För kostnadsfri offert, fyll i formuläret på sidan eller kontakta kundtjänst så bokar vi in en första personlig genomgång på plats hos er. Varmt välkommen till oss på Bettys!
logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Sten- och betonggolv

Att rengöra och vårda sten och betonggolv håller inte bara golven snygga och funktionella – väl underhållna golv är även enklare att städa. Kontakta vårt golvteam i Göteborg, så berättar vi mer om hur vi kan ta hand om era stengolv på bästa sätt!

Vem vänder sig tjänsten till?

Det enkla svaret är: alla företag och fastighetsägare i Göteborg som har sten- eller betonggolv i någon del av sina lokaler. Vi underhåller och rengör alla typer av betonggolv och stengolv. Bland våra kunder i Göteborgsområdet finns alltifrån företag och organisationer till idrottsföreningar, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Så bokar du rengöring av sten- och betonggolv

1

Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett besök i era lokaler

2

Vi besöker dig och tar därefter fram en kostnadsfri offert

3

När du godkänt offerten utför vi golvvården enligt era önskemål

Hur fungerar rengöring av sten och betonggolv?

Vi utformar alltid vår golvvård helt utifrån era behov och golvets egenskaper. Vi utför golvvård vid enstaka tillfällen eller i form av återkommande underhåll. Prata med oss, så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen utifrån just era förutsättningar.

Polering av stengolv

Vi erbjuder även engångsrengöring och polering av naturstensgolv. För bästa resultat skräddarsyr vi alltid polerings- och sliputrustningen utifrån golvtyp och arbetets omfattning. Efter genomförd polering får ni ett snyggt och fräscht stengolv, som dessutom är enklare att städa och hålla rent.

Behandling av betonggolv

Äldre betonggolv är i många fall svåra att hålla rena. I många fall dammar de dessutom, vilket kan skapa problem för både medarbetare och besökare. När ni anlitar oss på Bettys för att underhålla företagets betonggolv stärker vi golvets yta så att ni får ett lättstädat och dammfritt betonggolv.

Periodiskt underhåll av stengolv

Vi på Bettys underhåller naturstensgolv med de metoder som krävs för varje golvtyp. Målet med periodiskt underhåll är att underlätta städning och ge tillbaka stengolvet sin glans och finish. För vissa golv räcker det att avlägsna smuts och äldre ytbehandlingar, i andra fall behöver vi tillföra impregnering eller ytbehandla med ytförstärkare.

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om vår golvvård och övriga städtjänster i Göteborg med omnejd, eller få en kostnadsfri offert? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 • Kvalitetsgaranti
 • Egen kontaktperson
 • Lågt, fast pris

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Kontakta vårt golvvårds-team i Göteborg för en kostnadsfri offert på golvvård genom att lämna dina uppgifter här på hemsidan, eller ring till vår kundservice så hjälper vi till. Varmt välkommen till oss på Bettys!

Kundtjänst Göteborg

031-23 75 00 info@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.