Industristädning i Göteborg

Med Bettys Göteborg får ert företag kvalitetssäkrad industristädning med snabb & personlig service, oavsett er storlek. Prata med oss för offert och personligt möte!

 • Material & utrustning ingår
 • Personlig service
 • Fast pris

För stora och små företag!

Vad ingår i industristädning?

Städmaterial ingår alltid

 • Skurmaskin ingår alltid.
 • Vi tillhandahåller rengöringsmedel, stoftdammsugare och övrigt material som kan komma att behövas.

Skyddsutrustning

 • Vi har alltid rätt skyddsutrustning vid liftarbeten.
 • Vi har relevant och tillräckligt utbildning enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter för städning och rengöring på hög höjd.

Egen kontaktperson

 • För att ni snabbt och enkelt ska kunna nå oss när det behövs får ni alltid en personlig kontaktperson hos oss. Er kontaktperson hjälper er med alltifrån fakturafrågor till ändringar i städningen eller i städschemat. Ni kan också kontakta er kontaktperson om något akut uppstår som ni behöver hjälp med, eller om ni har synpunkter eller frågor kring vår städning.

Lågt, fast pris

 • Antalet timmar som krävs för städning av industrilokaler eller lager, beror på era behov och lokalens omfattning. Vi levererar alltid kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras därför. För kostnadsfri offert, fyll i formuläret på sidan eller kontakta kundtjänst så bokar vi in en personlig genomgång på plats hos er.
logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Vi fixar det!

För oss är ingen industristädning för stor eller för liten. Prata med oss – vi fixar det! Bland våra kunder i Göteborg finns både stora och små företag, från de flesta branscher. I oss får ni en noggrann och flexibel städpartner med snabb och smidig support.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vårt industristäd i Göteborg vänder sig till företag och verksamheter med produktionsyta och/eller lager. Alltifrån tillverkande industri till logistikföretag, laboratorier och verkstadsindustri. Varje industristädning är skräddarsydd utifrån varje kunds behov, regelverk och förutsättningar.

Så här bokar du vår industristädning

Först vill vi titta på lokalerna för att räkna på uppdraget. Därför börjar vi alltid med att gå igenom vilka utrymmen ingår och vilka ytor som omfattas. Finns det till exempel garage, kök eller pentryn som ska hållas rent? Ska kontor och biytor ingå i städningen eller är det enbart grovstädning? När vi vet omfattningen tar vi fram en kostnadsfri offert och kan börja städa på kort varsel.

1

Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett personligt besök i era lokaler.

2

Vi besöker era lokaler för att förstå ert behov och ta fram en skräddarsydd, kostnadsfri offert.

3

När ni har godkänt offerten startar vi upp enligt era önskemål och behov.

Hur fungerar industristädning?

Industristäd skiljer sig väsentligt från vanlig kontorsstädning. Maskiner och arbetsytor i mekaniska industrier, verkstäder och lager kräver viss typ av städning, laboratoriemiljöer och specialindustrier en helt annan.

Vi har under åren städat många industrier, produktionsmiljöer och industrilokaler i Göteborg med omnejd. Vi vet att varje industristädning är unik i sin utformning. Vår städning kan därför inkludera allt från periodisk rengöring, som dammsugning av väggar, tak, balkar och rör, till daglig städning av verkstadskontor, toaletter, arbetsplatser och pentryn.

 

Varför välja Bettys?

Med Bettys får du alltid prisvärd, flexibel och professionell städning av era industrilokaler och lager. Genom en slimmad organisation, smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi hålla några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser på städning av produktions- och industrilokaler. Vi står även för alla potentiella maskinköp som krävs för att utföra städningen och väljer lämpliga kemikalier att använda i för olika miljöer och verksamheter.

Vi erbjuder även städning på hög höjd
Vi erbjuder även städning på hög höjd, så kallad höghöjdsstädning. Det är vanligt att balkar, rör, väggar och tak samlar damm och smuts. Genom att rengöra ytor som sällan rengörs förebygger vi detta. Vi är utbildade i liftteknik, fallskydd och säkerhet och kan hjälpa dig att på ett tryggt och säkert sätt rengöra ytor som är svåra att komma åt. Vi tillhandahåller lift när det krävs.

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om våra städtjänster eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte på att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 • Kvalitetsgaranti
 • Egen kontaktperson
 • Lågt, fast pris

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Vi har bred erfarenhet från en mängd olika branscher och kan därför ta fram en städlösning som fungerar för just din verksamhet. Kontakta Bettys i Göteborg för en kostnadsfri offert genom att lämna dina uppgifter här på hemsidan, eller ring till vår kundservice så hjälper vi till. Varmt välkommen till oss på Bettys!

Kundtjänst Göteborg

031-23 75 00 info@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.