Trappstädning i Göteborg

Professionell trappstädning för fastigheter och BRF:er i Göteborg. Alltid nöjd kund-garanti, alltid flexibla tider. Kontakta oss för en offert!

 • Fast pris
 • Städning 24/7/365
 • Egen kontaktperson

För stora och små företag!

Bra att känna till:

Alltid lågt, fast månadspris

 • Antalet timmar som vi lägger ner på din trappstädning beror på era behov och lokalens omfattning. Med oss får du alltid ett fast månadspris. Vi levererar alltid städning av hög kvalitet, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras. Kontakta oss för ett möte.

Städmaterial ingår alltid

 • Vi tillhandahåller golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare och övrigt städmaterial som kan komma att behövas.

Behöver ni även golvvård?

 • Om ni behöver hjälp med att rengöra och behandla golven i trapphuset, utför vi även golvvård. Kontakta oss för en personlig genomgång och kostnadsfri offert om det är aktuellt!

Egen kontaktperson

 • För att ni snabbt och enkelt ska kunna nå oss när det behövs får ni alltid en personlig kontaktperson hos oss. Er kontaktperson hjälper er med alltifrån fakturafrågor till ändringar i städningen eller i städschemat. Ni kan också kontakta er kontaktperson om något akut uppstår som ni behöver hjälp med, eller om ni har synpunkter eller frågor kring vår städning.

Hur kan ni hålla så låga priser?

 • När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter er fastighet och dess lokaler. Genom en slimmad organisation, smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande håller vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser på trappstädning. Be oss gärna om en offert, vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad.
logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Smidig & enkel trappstädning

Ett rent och välstädat trapphus ökar inte bara trivseln för boende och besökare. Vår professionellt utförda städning håller dessutom trapphuset fräscht längre vilket minskar risken för dyra renoveringar, halkolyckor, klotter och slitage.

Hur fungerar vårt trappstäd?

Oavsett om det gäller en bostadsrättsförening, en samfällighet eller en hyresfastighet så utformar vi alltid städningen helt utifrån hur era behov ser ut. Vår trappstädning utförs på tider som passar för just er, och den följer alltid våra strikta kvalitetskrav.

Så bokar du trappstädning i Göteborg

Ta kontakt med vårt städteam i Göteborg, antingen via telefon eller via ett formulär här på hemsidan, så bokar vi en personlig genomgång av fastigheten och trapphuset. Vi är snabba i vändningarna, så tveka inte på att höra av dig även om det brådskar!

1

Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett besök i er fastighet.

2

Vi besöker dig för att titta på trapphuset och för att ta fram en skräddarsydd, kostnadsfri offert.

3

Så snart du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål och behov.

Vem vänder sig tjänsten till?

Bland våra kunder i Göteborg finns både stora och små fastighetsägare, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar, eller vill ha en kostnadsfri offert.

Alltid skräddarsytt städschema

Innan vi startar upp tjänsten tar vi fram ett individuellt städschema tillsammans med er, så att ni alltid vet när vi städar och vem som gör det.

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om trappstädning i Göteborg, eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte på att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 • Kvalitetsgaranti
 • Egen kontaktperson
 • Lågt, fast pris

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Om du har frågor om vår trappstädning för fastigheter, eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss. Lämna dina uppgifter eller ring vår kundtjänst för en kostnadsfri offert.

Kundtjänst Göteborg

031-23 75 00 info@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.