Bettys ♥ För en enklare vardag

Ska du flytta till ny bostad?

Kontakta oss på Bettys Stockholm, så hjälper vi till med flyttstädningen! Lämna dina uppgifter för en kostnadsfri offert.

 • Lågt, fast pris
 • Enligt Mäklarsamfundets rek
 • Nöjd kund-garanti

Alltid lågt pris!

Flyttstädning i Stockholm

Att flytta till ett nytt hem är ett spännande steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden – och låt oss på Bettys i Stockholm ta hand om flyttstädningen. Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor och byråer i din nya bostad, tar vi hand om flyttstädningen i ditt tidigare boende. Med Bettys får du alltid snabb, professionell och billig flyttstädning!

logo

Över 6000 städuppdrag per månad

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Flyttstäd med garanti

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen vilket gör att eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss.

Så fungerar vår flyttstädning i Stockholm
Här nedan kan du läsa lite mer om vilka delmoment som ingår i vår flyttstädning och vad vi erbjuder dig i samband med din flytt. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har ytterligare frågor om våra tjänster, eller om du är intresserad av en kostnadsfri offert.

Detta ingår i vår flyttstädning:

Flyttstädning av kök

 • Avtorkning av belysning.
 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under.
 • Rengöring av spis in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar.
 • Köksfläkt rengöres, inklusive dess ventiler.
 • Skåp, lådor och bänkar rengörs både ut- och invändigt.
 • Diskmaskin rengöres in- och utvändigt.

Flyttstädning av bostadsrum

 • Rengöring av samtliga golv.
 • In- och utvändig rengöring av garderober.
 • Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor.

Rengöring av badrum och toalett

 • Rengöring av kakelväggar.
 • Rengöring av golvbrunnar och ventiler.
 • Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av belysning.
 • In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzibadkar.
 • Torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp rengöres in- och utvändigt.

Att tänka på inför flyttstädningen

Vi tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra städningen på ett bra sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade avstängda och utdragna så att vi kommer åt att städa. Om det finns befintliga skador, som exempelvis fönster som inte går att öppna eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du meddelar oss om dessa innan vi påbörjar städningen. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar biytor såsom balkong, förråd eller garage eftersom detta bör beställas innan vi påbörjar städningen. När du beställt tjänsten kommer du att få en detaljerad orderbekräftelse där du kan se vad som gäller för just din bostad. Det kan variera beroende på omfattning, storlek och skick, så vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Nöjd kund-garanti

Vår garanti innebär att vi åtgärdar det i vår flyttstädning som du inte är nöjd med. Reklamationer måste anmälas till oss inom tre arbetsdagar från städtillfället. Du kan läsa mer här.

RUT-avdrag

Tjänsten flyttstäd ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här.

Så bokar du vårt flyttstäd i Stockholm:

1

Fyll i formuläret på hemsidan, inklusive önskat datum för städningen

2

Vi återkommer inom 24 timmar

3

Efter godkänd offert bokar vi in en tid enligt ditt önskemål

”Tackar för en väl utförd flyttstäd! Väldigt smidig kontakt, överlämning av nycklar och fakturering. Inga anmärkningar på städningen utan allt utfördes enligt överenskommelse, till ett vettigt pris. 10/10 rekommenderar.”

Lovisa J, 5/5 stjärnor, Google plus

”Mycket bra bemötande. Snabbt och smidigt att komma i kontakt med varandra! Toppenbra utfört flyttstäd. Vi kommer definitivt att använda Bettys Städ igen vid flytt. Rekommenderas varmt.”

Emma R, 5/5 stjärnor, Eniro.se

”Fick svar och offert inom 24 timmar och hjälp med flyttstäd fast jag var ute i sista stund! Lägenheten gick igenom besiktningen med beröm av besiktningsmannen! Mycket nöjd och betydligt mindre sönderstressad än om jag behövt städa själv.”

Linnea I, 5/5 stjärnor, Google plus

Vill du ha hjälp med flyttstädningen?

Fyll i dina uppgifter nedan – det tar bara en minut – så skickar vi offert inom 24 timmar!

 • Lågt, fast pris
 • Enligt Mäklarsamfundets rek
 • Nöjd kund-garanti

Alltid lågt pris!

Vanliga frågor om vår flyttstädning

 • Behöver man vara hemma under sin flyttstädning?

  De flesta av våra kunder är inte hemma när vi flyttstädar, men du avgör helt själv hur du vill göra. För din trygghet har vi fasta säkerhetsrutiner för att hantera nycklar och larmkoder och tar ditt förtroende på stort allvar.

 • Vad ingår i flyttstädning i Stockholm?

  När vi utför en flyttstädning ingår komplett städning av samtliga bostadsrum, rengöring av toaletter och badrum samt flyttstädning av kök, inklusive diskmaskin, kyl och frys samt ugn. Flyttstädningen utförs i enighet med Mäklarsamfundets rekommendationer och omfattas av vår Nöjd Kund-garanti.

 • Vem utför flyttstädningen?

  När du anlitar oss för att flyttstäda ditt hem är det alltid en Bettys-medarbetare som utför städningen. Vi ser dessutom alltid till att våra medarbetare är utbildade och har den erfarenhet som krävs för att leverera städning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer.

 • Vad kostar flyttstädning i Stockholm?

  Vad flyttstädning kostar beror på hur stor din bostad är. Därför tar vi alltid fram en skräddarsydd offert inför varje flyttstäd. Om du vill få ett pris redan idag, kan du enkelt fylla i dina uppgifter direkt här på hemsidan!

 • Får jag garanti på flyttstädningen?

  Självklart! Alla våra städtjänster omfattas av vår Nöjd Kund-garanti så länge du reklamerar städningen inom tre arbetsdagar från städtillfället.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vårt flyttstäd eller övriga service? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

Kundtjänst Stockholm

08-390065 info@bettysstad.se

Få rätt pris på flyttstädning i Stockholm

Pris på flyttstädning i Stockholm kan variera rejält beroende på vilken städfirma du väljer. Och även om priset inte är allt, är det viktigt att inte betala för mycket. Vi på Bettys har ett fokus; att erbjuda riktigt bra flyttstäd i Stockholm, till ett riktigt bra pris. Ja, att erbjuda billig städning utan att tumma på kvaliteten helt enkelt. Det kan vi göra genom smart schemaläggning, en effektiv organisation, aktivt kvalitetsarbete och noggranna, erfarna medarbetare. Så tveka inte på att ta in en offert från oss när du söker billigt flyttstäd i Stockholm. Det kostar inget och kan sänka dina kostnader avsevärt i samband med flytten. Vår städning är alltid kvalitetssäkrad och alltid utförd enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Välkommen!