Fönsterputs i Uddevalla

Med professionell fönsterputsning från Bettys i Uddevalla får ert företag alltid skinande rena fönster och snabb, personlig service. Ingen fönsterputs är omöjlig!

 • Professionella fönsterputsare
 • Egen kontaktperson
 • Nöjd kund-garanti

För stora och små företag!

Detta ingår i din fönsterputsning:

Proffs ut i fingerspetsarna

 • Alla våra fönsterputsare har liftkort och reputbildning. Det, tillsammans med vår stora samlade erfarenhet, gör att vi kan ta oss alla typer av jobb. Ingen fönsterputsning är omöjlig för oss.
 • Lift för arbetet tillhandahålls och ingår i priset.

Tidseffektiv kvalitetslösning

 • Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om dina kontor och lokaler – våra fönsterputsare är certifierade inom yrket och är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Det gör att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv kvalitetslösning, som inkluderar all nödvändig utrustning.
 • Om du bokar fönsterputsning tillsammans med andra städtjänster kan vi erbjuda ett rabatterat pris, välkommen att kontakta oss för mer information.

Utrustning och material ingår

 • Vi tillhandahåller all utrustning och material.
 • Saknas vatten har vi möjlighet att ta med detta, vänligen meddela detta.

Skyddsutrustning

 • Vi har alltid rätt skyddsutrustning vid liftarbeten
 • Vi har relevant och tillräckligt utbildning enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter för fönsterputs på hög höjd.

Egen kontaktperson

För att ni snabbt och enkelt ska kunna nå oss när det behövs får ni alltid en personlig kontaktperson hos oss. Er kontaktperson hjälper er med alltifrån fakturafrågor till ändringar i städningen eller i städschemat. Ni kan också kontakta er kontaktperson om något akut uppstår som ni behöver hjälp med, eller om ni har synpunkter eller frågor kring vår städning.

logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Fönsterputs för företag i Uddevalla

Vår professionella fönsterputs för företag i Uddevalla ser till att ni alltid har representativa och skinande rena fönster. Oavsett var de sitter. Vi utför både löpande putsning och enstaka uppdrag. Om du tecknar nytt abonnemang erbjuder vi just nu extra förmånliga priser.

Marknadens bästa fönsterputs?

Våra medarbetare i Uddevalla utför varje dag fönsterputs i de mest skiftande miljöer. Både på hög höjd och i otillgängliga miljöer, men såklart även i gatuplan. Teamet har liftkort, reputbildning och är fullt utrustade för att leverera snabb, kostnadseffektiv och professionell service. Vi putsar fönster för alla typer av företag, såsom kontor, lokaler, butiker eller industrier. Och vi gör det alltid med nöjd kund-garanti.

Så här bokar du fönsterputs:

1

Lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan, eller ring vår kundservice.

2

Efter vårt samtal skickar vi en skräddarsydd, kostnadsfri offert inom 24 timmar.

3

Så snart du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål och företagets behov.

Varför välja Bettys?

När du anlitar oss får företaget fönsterputs som är både prisvärd, kvalitetssäkrad och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom en slimmad organisation, smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser. Utan att kompromissa med kvaliteten. Du får dessutom alltid ett lågt och fast månadspris, personlig städare och nöjd kund-garanti. Vi har också en omfattande ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.

Har du frågor om vår fönsterputs för företag i Uddevalla?

Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer om vår kontorsstädning, eller om du är intresserad av en kostnadsfri offert. Kontakta vårt städteam i Uddevalla för en offert genom att lämna dina uppgifter här på hemsidan, eller ring direkt till vår kundservice så hjälper vi till. Varmt välkommen till oss på Bettys!

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om våra städtjänster eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte på att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 • Kvalitetsgaranti
 • Egen kontaktperson
 • Lågt, fast pris

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Vi har bred erfarenhet från de flesta typer av fönsterputs och hjälper er hitta en bra lösning som fungerar för just er verksamhet. Kontakta vårt städteam i Uddevalla för en kostnadsfri offert genom att lämna dina uppgifter här på hemsidan, eller ring till vår kundservice så hjälper vi till. Varmt välkommen till oss på Bettys!

Kundtjänst Uddevalla

0522-86 000 info@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.