Byggstädning i Lerum

Robust, kvalitetssäkrad byggstädning vid nybyggnation och renovering. Kontakta oss för en personlig genomgång och kostnadsfri offert!

 • Kvalitetssäkrad städning
 • Nöjd kund-garanti
 • Egen kontaktperson

För stora och små företag!

Bra att känna till om vårt byggstäd:

Vad ingår i byggstäd?

Varje byggnation och renovering är unik. Därför tar vi alltid fram ett upplägg utifrån just era förutsättningar.

 • Allt städmaterial ingår.
 • Vi finns tillgängliga under hela byggperioden.
 • Er personliga kontaktperson hos oss löser akuta problem som kan uppstå.

Vad kostar byggstädning?

 • Eftersom varje bygge och byggarbetsplats är unik skräddarsyr vi alltid en offert utifrån projektets omfattning och karaktär. Med oss får du alltid ett fast, lågt pris. Varmt välkommen att kontakta oss för en personlig genomgång på plats hos er!

Hur kan ni hålla så låga priser?

 • När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter just era behov. Genom en slimmad organisation, smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande håller vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Be oss gärna om en offert, vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad.
logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Vi håller bygget rent och välstädat.

Byggarbetsplatser är ofta smutsiga miljöer, med damm från trä, betong och gips. Därför kräver byggstädning både effektiv utrustning och praktisk erfarenhet. I oss får ni en snabbfotad, flexibel och pålitlig städpartner med bred erfarenhet från många byggarbetsplatser i Lerum med omnejd.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vår byggstädning i Lerum vänder sig till fastighetsägare, byggföretag och hantverkare i Lerum som behöver hjälp med städning av en byggarbetsplats. Med oss som städpartner på bygget får ni professionell, robust och kvalitetssäkrad byggstädning både under och efter byggnationen eller renoveringen.

Så här bokar du vår byggstädning

Har ni ett byggprojekt i Lerum som behöver professionell städning? Lämna dina uppgifter i formuläret här på sidan, eller ring vår kundtjänst, så hjälper vi dig med dina frågor och bokar en personlig genomgång. Vi är snabba i vändningarna, så tveka inte på att höra av dig även om det brådskar!

1

Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett personligt besök.

2

Vi besöker dig för att förstå ert behov och ta fram en skräddarsydd, kostnadsfri offert.

3

Så snart du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål och behov.

Hur fungerar vår byggstädning?

Byggstäd skiljer sig från andra typer av städning. På grund av damm och smuts på byggarbetsplatsen behöver vi göra en grundlig städning, i flera steg, för att göra fastigheten redo för inflyttning.

Byggstädning efter renovering

När vi städar efter en renovering utför vi i normalfallet städningen under två arbetsdagar. Den första dagen gör vi en komplett städning och rengöring av hela lokalen eller bostaden. Dagen därpå torkar vi av alla ytor och lister ytterligare en gång så att byggdamm i luften (som faller ner på ytorna efter första städningen) torkas av för ett skinande rent resultat.

Byggstäd vid nyproduktion

Vi på Bettys erbjuder även städning vid nybyggnation av fastigheter och privatbostäder. Vi har erfarenhet av både stora och små byggprojekt och erbjuder även tilläggstjänster såsom grovstädning under byggets gång, bortforsling av byggskräp och uthyrning av entrémattor för byggföretag.

Städning av arbetsbodar och baracker

Med vår bodstädning i Lerum ser vi till att er arbetsplats är en både hygienisk och fräsch plats att vistas på under tiden som byggnationen pågår. Välstädade och rena arbetsbodar är en förutsättning för att trivas under arbetsdagen och regelbunden städning minskar behovet av grovstädning. Bodar och baracker är ofta relativt små och trånga utrymmen, vilket gör det extra viktigt med löpande städning och rengöring. Inte minst lunchrum, tvättplatser och toaletter, där bakterier trivs, är viktiga att hålla rena och hygieniska.

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om våra städtjänster eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte på att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 • Kvalitetsgaranti
 • Egen kontaktperson
 • Lågt, fast pris

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Om du har frågor om vår städning av byggarbetsplatser, eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta vårt städteam i Lerum. Lämna dina uppgifter eller ring vår kundtjänst för en kostnadsfri offert.

Kundtjänst Lerum

0302-433 70 info@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.