Skinande, rena fönster!

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Lerum? Lämna dina uppgifter nedan, det tar bara en minut, så återkommer vi med pris inom 24 timmar.

Få offert här!
 • Professionella fönsterputsare
 • Material ingår
 • Lågt, fast pris

Alltid lågt pris!

10% rabatt på fönsterputs!

NU! 10% Rabatt på fönsterputs som bokas fram till 31/5-2024! Early Bird Special, passa på då tiderna går åt!

Få offert här!

Fönsterputs i Lerum

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vårt duktiga team i Lerum gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena.

logo

Vi är Företagsvän mot cancer

logo

Över 6000 städuppdrag per månad

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Erfarna fönsterputsare

Våra erfarna fönsterputsare i Lerum är proffs på att putsa fönster. De ser till att du får glasklara fönsterrutor som är fria från salt, stänk och smuts – till ett riktigt bra pris. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att säga till om det är en arbetshöjd över 2,5 meter så att vi tar med rätt utrustning. När du anlitar oss för din fönsterputsning lovar vi dig:

 • Alltid lågt pris
 • Alltid Nöjd kund-garanti
 • Alltid Feel Good-Service
 • Alltid Ansvarsförsäkring

Så bokar du fönsterputsning i Lerum:

1

Fyll i formuläret på hemsidan

2

Vi skickar offert inom 24 timmar

3

När du godkänt offerten för din fönsterputs bokar vi in en tid enligt ditt önskemål

Har du frågor?

Om du vill veta mer om våra tjänster eller vill få en kostnadsfri offert på fönsterputsning så är du varmt välkommen att kontakta oss. Lämna enkelt din information här på sidan, eller ring vår kundservice, så hjälper vi till.

Mer om vår fönsterputsning:

Proffs ut i fingerspetsarna

 • Alla våra fönsterputsare har liftkort och reputbildning. Det, tillsammans med vår stora samlade erfarenhet, gör att vi kan ta oss alla typer av jobb. Ingen fönsterputsning är omöjlig för oss.

Utrustning och städmaterial

 • Vi tillhandahåller all utrustning och material som krävs för din fönsterputs.
 • Vänligen meddela oss om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.

Tidseffektiv kvalitetsputsning

 • Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om dina fönster – våra fönsterputsare är certifierade inom yrket och är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Det gör att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv kvalitetslösning, som inkluderar all nödvändig utrustning.
 • Tänk på att boka din fönsterputsning i samband med att vi utför andra tjänster i din bostad så kan vi ge dig ett ännu bättre pris.

RUT-avdrag

Tjänsten fönsterputs ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här.

”Anställde dem för fönsterputs i hemmet en gång också, blev mycket nöjd!”

Torbjörn K, 5/5 stjärnor, Google plus

”Att anlita er, Bettys Städ var nåt av det bästa jag gjort. Så skinande rent och snyggt. Fönsterna såg ut som dom var nya. Ja, jag kommer tillbaka”

Christina H, 5/5 stjärnor, Facebook

"Övervägande bra fönsterputs. Kul med att de är snabba och samtidigt inte missar något. Sånt får man uppskatta!”

Britta L, 5/5 stjärnor, Google plus

Fönsterputs
i toppklass!

Dags att putsa fönster? Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter – det tar bara en minut – så återkommer vi med pris inom 24 timmar.

 • Professionella fönsterputsare
 • Material ingår
 • Lågt, fast pris

Få offert här!

Alltid lågt pris!

Vanliga frågor om vår fönsterputsning

 • Vad kostar fönsterputsning i Lerum?

  Priset för fönsterputsning beror på hur många fönster din bostad har och hur de är utformade. Besvara några snabba frågor i formuläret här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom 24 timmar. Tjänsten omfattas av RUT-avdrag.

 • Behöver jag ha någon utrustning själv?

  När du anlitar oss för att putsa din bostads fönster tar vi med allt material och utrustning som krävs för att utföra en professionell fönsterputsning. Tänk på att meddela oss om arbetshöjden är över 2,5 meter.

 • Får jag garanti på fönsterputsen?

  Självklart! Alla våra städtjänster omfattas av vår Nöjd Kund-garanti så länge du reklamerar städningen inom tre arbetsdagar från städtillfället.

 • Har ni professionella fönsterputsare?

  Absolut! Våra fönsterputsare är experter ut i fingerspetsarna. I teamet finns lång erfarenhet från fönsterputs i alla typer miljöer, både på hög höjd och i känsliga miljöer. Samtliga har liftkort och reputbildning.

 • Hur bokar jag fönsterputs i Lerum?

  För att boka fönsterputs kan du antingen kontakta oss på telefon, eller få en kostnadsfri offert genom att fylla i formuläret på denna sida. När du har godkänt offerten utför vi fönsterputsningen på överenskommen tid. Välkommen till Bettys!

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Har du ytterligare frågor om vår fönsterputsning eller övriga service i Lerumsområdet? Då är du varmt välkommen att mejla eller ringa vår kundtjänst, eller lämna dina kontaktuppgifter på hemsidan så kontaktar vi dig.

Kundtjänst Lerum

0302-43370 info@bettysstad.se