Mattvätt i Malmö

Vi ser till att ni alltid har nytvättade, fräscha mattor på kontoret. Tveka inte på att kontakta oss i Malmö för en kostnadsfri offert!

 • Nöjd kund-garanti
 • Erfarna mattspecialister
 • Personlig service

För stora och små företag!

Vanliga frågor om vår mattvätt

Vilka mattor kan vi tvätta?

 • Vi tvättar alla typer av heltäckningsmattor och lösa mattor och tvättar de flesta textila material. Prata med oss om du är osäker på om vi kan tvätta just din typ av matta. Vi utför också golvvård och rengör linoleummattor.

Tvättar ni mattorna på plats eller tar ni med dem?

 • De flesta uppdrag utför vi på plats, även när det rör sig om lösa mattor. Om det gäller entrémattor byter vi ut mattan mot en ny och tvättar den andra under tiden. Du kan läsa mer om vår service för entrémattor här.

Vad kostar er mattvätt?

 • När vi rengör mattor varierar priset bland annat beroende på mattans storlek, materialet, mattans skick och övriga förutsättningar. Vi lämnar därför alltid en skräddarsydd offert efter personligt besök hos er. Vår moderna utrustning och erfarna mattspecialister gör att vi arbetar både snabbt och effektivt. Det, kombinerat med en effektiv organisation och stort kostnadsmedvetande, gör att vi kan hålla några av marknadens bästa priser på mattvätt.

Vad händer om olyckan är framme?

 • Vår mattvätt utförs alltid av professionella mattspecialister. Trots det kan olyckan vara framme. Därför har vi en omfattande ansvarsförsäkring och företagsförsäkring för att skydda både er egendom och ge våra medarbetare extra trygghet. Vår mattvätt omfattas dessutom av vår nöjd kund-garanti.

Erbjuder ni mattvätt med garanti?

 • Vår mattvätt omfattas av vår nöjd kund-garanti. Innan vi kan lämna garanti behöver vi dock besöka er för att titta på mattans skick. I samband med besöket bedömer vi hur resultatet kommer att bli och meddelar dig för att sätta rätt förväntningar.

 

Hur ofta behöver en heltäckningsmatta tvättas?

 • Hur ofta en matta bör tvättas beror på var i en fastighet eller lokal den befinner sig, hur många besökare som rör sig i lokalerna, mattans kvalitet och material samt vilken säsong det är. Vi kan tvätta mattor varje vecka, någon gång i månaden eller mer sällan. Prata med oss – vi anpassar tvätten helt utifrån era förutsättningar.

Får vi en egen kontaktperson?

 • För att ni snabbt och enkelt ska kunna nå oss när det behövs får ni alltid en personlig kontaktperson hos oss. Er kontaktperson hjälper er med alltifrån fakturafrågor till ändringar i mattvätten. Ni kan också kontakta er kontaktperson hos oss om något akut uppstår som ni behöver hjälp med, eller om ni har synpunkter eller frågor kring vår service.
logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Så bokar du mattvätt

Du är varmt välkommen att kontakta vårt matt-team i Malmö genom att fylla i dina uppgifter här på hemsidan. Du kan också ringa direkt till kundtjänst, så bestämmer vi tid för en personlig genomgång. Välkommen till oss på Bettys i Malmö!

1

Fyll i formuläret här på sidan, eller ring vår kundservice

2

Vi bokar tid för ett personligt möte och kostnadsfri offert

3

När ni godkänt offerten startar vi uppdraget enligt era önskemål

Fräscha mattor, varje dag!

Rena, fräscha mattor är viktigt för att era lokaler ska ge ett representativt och trevligt intryck. Och för att medarbetarna ska trivas! Våra mattspecialister rengör de flesta typer av mattor – de blir ofta som nya igen. Prata med vårt städteam i Malmö så hjälper vi till.

Hur fungerar vår mattvätt?

Alltid skräddarsydd tvätt

Vi skräddarsyr alltid mattvätten efter just era förutsättningar. För att era mattor ska behålla både funktion och utseende under många år behövs skötsel med jämna mellanrum. Att enbart dammsuga mattorna räcker inte, då det endast avlägsnar damm och smuts. För att göra mattan ordentligt ren behövs regelbunden, professionell mattvätt.

Löpande avtal eller engångstvätt

Vi erbjuder löpande avtal där vi tvättar era mattor med professionell utrustning. Tvätten kan utföras varje vecka, en gång i månaden eller mer sällan. Vi utför även engångsuppdrag. Hur ofta ni vill att vi rengör mattorna avgör ni helt själva, men vi kan hjälpa er att planera för en kostnadseffektiv lösning med bästa resultat.

Miljöcertifierad rengöring av mattor, med kvalitetsgaranti

Med oss på Bettys får du högkvalitativ mattvätt i Malmö, utförd av specialister med många års erfarenhet. Vi är dessutom både kvalitets- och miljöcertifierade, vilket gör att du kan vara trygg i att din mattvätt utförs som överenskommet, på utsatt tid och på ett miljömässigt hållbart vis. Bland våra kunder finns idag alltifrån kontor och fastighetsägare till butiker, kommuner och organisationer. Vi lämnar alltid nöjd kund-garanti på den mattvätt som vi utför.

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om vår mattvätt i Malmö eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte på att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 • Kvalitetsgaranti
 • Egen kontaktperson
 • Lågt, fast pris

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Kontakta vårt städteam i Malmö för en kostnadsfri offert på mattvätt genom att lämna dina uppgifter här på hemsidan, eller ring till vår kundservice så hjälper vi till. Varmt välkommen till oss på Bettys!

Kundtjänst Malmö

040-23 70 07 info@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.