– Med städhjälpen får vi balans i vardagen

Möt Marcus Högvall, Göteborg

Marcus Högvall bor med fru och två tonårsbarn i en 1,5 plans villa utanför Göteborg. När barnen var mindre var det svårt att få ihop vardagen, med två krävande jobb, skola och fritidsintressen. För att kunna prioritera tid med barnen och varandra valde familjen att anlita städservice, något som de aldrig ångrat.
– Nu har vi haft hemstädning i över tio år och så länge det fungerar så här bra ser vi ingen anledning att avsluta tjänsten, även om barnen är stora nog för att hjälpa till att städa och vårt behov av hemstädning inte längre är lika stort, säger Marcus Högvall.

Familjen Högvall uppskattar verkligen att ha städhjälp. Att själv få vara med och påverka upplägget i tjänsterna var avgörande för att de skulle välja just Bettys städservice.
– Vi testade en annan städfirma först, men de var inte så flexibla i sitt tjänsteutbud, vi fick anpassa oss till deras schema. Med Bettys städservice var det tvärt om, det var från början en självklarhet att vi fick skräddarsy upplägget så att det passade våra behov.

Familjen Högvall har nu städning varannan vecka, 3,5 timmar, och är väldigt nöjda med upplägget.
– Vi vet ju bäst hur mycket hjälp vi behöver, nu får vi precis så mycket service som vi vill. Om vi behöver avboka något tillfälle så går de utmärkt Bettys städservice, de är väldigt flexibla och kundnära.

Marcus tror att integritetsfrågan gör att många tvekar när de funderar på att skaffa städservice, att släppa in någon i sitt hem.
– Vi kände oss trygga med Bettys städservice redan från början, vi fick ett personligt och lyhört bemötande som gjorde att vi kände oss sedda och väl omhändertagna.