Vill du slippa städa
på helgen?

Låt oss på Bettys ta hand om hemstädningen.
Boka ett gratis videobesök & få kostnadsfri offert!

  • Nya kunder 139kr/h
  • Ingen bindningstid
  • Nöjd kund-garanti

Alltid lågt pris!

Bettys Städ
– städfirma i Uppsala

Vi på Bettys är proffs på städning i alla dess former. Vår kvalitetssäkrade städning ger både privatpersoner och företag en enklare, trevligare vardag – utan att det kostar skjortan. Välkommen till oss på Bettys i Uppsala!

logo

Vi är Företagsvän mot cancer

logo

Över 6000 städuppdrag per månad

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster av Bettys får du alltid 50% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget på fakturan.

”Briljant städ! Snabb och effektivt utan något slarv. Bra kommunikation och inga konstigheter. Rekommenderas!”

Sebastian O, 5/5 stjärnor, Google plus

”Jag har upplevt en alldeles utomordentlig service, närhet och ett fint ompysslande av själva städpersonalen! Rekommenderas!”

Mette B, 5/5 stjärnor, Google plus

”Vi är mycket nöjda med Bettys Städ! De har en mycket bra kundservice, är seriösa, professionella och städpersonalen har en yrkesstolthet. Det är rent och fint när vi kommer hem vilket underlättar vår vardag mycket. Rekommenderar starkt Bettys till alla.”

Em L, 5/5 stjärnor, RECO.se

Hemstädning för 139kr/h!

Boka ditt videobesök idag – Få personlig offert direkt!

  • Nya kunder 139kr/h
  • Nöjd kund-garanti
  • Inga bindningstider

Alltid lågt pris!

Städfirma i Uppsala

Att anlita oss på Bettys innebär att du får högklassig hemstädning utan kompromisser, till ett av marknadens absolut bästa priser. Genom personlig kundservice, duktiga medarbetare, nöjd kund-garanti och en stor nypa positiv inställning har vi vuxit till ett av Sveriges största städföretag. Idag rekommenderar 9 av 10 kunder oss till andra, vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen till oss på Bettys i Uppsala, du också!

Funderar du på städhjälp?

Har du funderat på om du behöver hjälp med städning hemma? Kanske har du svårt att få ihop vardagen, med jobb, träning, vänner och familj? Prata med oss! Vår städhjälp underlättar, varje dag, vardagen för våra fantastiska kunder i många delar av Sverige. Det är vi stolta över!

Vad innebär det att anlita oss som städbolag?

När du anlitar oss som städfirma innebär det att du frigör tid till andra saker. Som att träna för nästa maraton. Eller få tid över med nära och kära. Eller slappa med en bok. Ja, vi hjälper dig helt enkelt att få ihop livspusslet! Med ett par timmars städning i veckan får du mer tid över till allt det där som du kanske inte hinner med annars.

Av den anledningen brukar vi på Bettys Städ säga att vi egentligen inte säljer städning. Istället är vårt övergripande mål att frigöra tid och förenkla vardagen för våra kunder. Det målet genomsyrar hela vårt tankesätt, från städningens utformning till när den utförs och vårt stora fokus på tillgänglig, personlig kundservice. Vi vill helt enkelt att det ska vara smidigt att ha med oss att göra och att våra kunder får hjälp på tider som passar deras vardag på allra bästa sätt.

Kundvänligt, kvalitetssäkrat städ i Uppsala!

Det är det vi vill erbjuda. Vi vill helt enkelt vara det kundvänliga städbolaget som alltid levererar kvalitet. Då krävs det mer än att utföra det praktiska städarbetet. För att du ska få en kundvänlig service som hjälper dig i vardagen är det minst lika viktigt att vår leverans fungerar smidigt och problemfritt. Du ska till exempel kunna räkna med att vi håller samma höga kvalitet, varje gång vi besöker dig. Att vi kommer i tid. Att du enkelt kan nå oss när du behöver det.

Därför arbetar vi med ett gediget kvalitetsarbete i kombination med effektiv, tydlig schemaläggning. Det ger våra medarbetare goda förutsättningar för att utföra sitt arbete på ett effektivt, problemfritt och kundvänligt sätt. Först då kan vi erbjuda kundfokuserat, billigt städ i Uppsala.

Hur skiljer vi oss från andra städfirmor?

Vårt mål är att erbjuda billig, kundvänlig och kvalitetssäkrad städning. Det är vårt löfte till våra kunder. För att åstadkomma det har vi genomarbetade rutiner för att ständigt identifiera och utvärdera förbättrings- och effektiviseringsmöjligheter. En sådan sak är att vi mäter kundnöjdhet löpande. Om vi upptäcker något i vår städservice som kan bli bättre, åtgärdar vi det så snart som möjligt. På samma sätt gör vi löpande kostnadsanalyser för att hitta effektiviseringsmöjligheter med målet att vara det städföretag på marknaden som erbjuder mest prisvärd kvalitetsstädning.

Varje månad utför vi fler än 6000 städuppdrag, i stora delar av Sverige. Men vår storlek till trots är vi fortfarande det snabbfotade, kundvänliga städbolag som vi alltid har varit. Samtidigt gör vår storlek att vi har en bred erfarenhet och ISO-certifierad städning, vilket ger extra trygghet till dig som kund. Sammantaget gör det att du kan lita på att vi alltid erbjuder kvalitetssäkrad, prisvärd och pålitlig städhjälp. Med oss på Bettys kan du helt enkelt känna dig trygg i att du har valt en bra städfirma som tar hand om ditt hem på bästa sätt. Prata med oss om du vill veta mer om vår städning eller har frågor om oss som städföretag. Välkommen till Bettys Städ!