Entrémattor i Kungälv

Håll era entréer fräscha och representativa med snygga entrémattor från Bettys. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

 • Tåliga kvalitetsmattor
 • Serviceavtal
 • Personlig service

För stora och små företag!

Vår idé? En fin och ren entré!

Visste du att 70-80% av all smuts, väta och grus kommer in i ert kontor eller fastighet via besökarnas skor? En välskött entrématta som fångar upp smuts är därför viktig för att hålla entrén och kontoret rent och fräscht. Entrémattor minskar dessutom behovet av golvvård och städning.

logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Hyr entrématta av oss!

Du kan hyra entrématta direkt från oss på Bettys i Kungälv, oavsett om vi sköter städningen av era lokaler eller inte. Med en matta från Bettys är er entré alltid representativ, hygienisk och ren. Du får dessutom alltid nöjd kund-garanti och din egna kontaktperson, om du behöver komma i kontakt med oss!

Enkelt och smidigt med serviceavtal

När vi sköter era entrémattor tar vi hand om allt, från tvätt till utbyte och kvalitetskontroll. Tillsammans med er bestämmer vi när och hur ofta mattan ska bytas ut och tvättas. När vi tvättar mattorna kontrollerar vi dessutom att de har rätt egenskaper och utseende.

Hur många mattor behövs?

Antalet mattor som behövs beror på storleken på dina lokaler, antalet besökare och hur mycket smuts du vill bli av med. Du kan dock räkna med följande tumregler:

 • 3 meter matta stoppar ungefär 50 % av vatten och smuts i entrén
 • 6,5 meter matta stoppar ungefär 85 % av vatten och smuts i entrén
 • 7,5 meter matta stoppar upp till 100 % av allt vatten och smuts i entrén

Denna tumregel gäller i första hand vid användning av nylonmattor. Vi har även mattor i andra material, som är ännu mer effektiva.

Hur ofta behöver en entrématta bytas ut?

 • Hur ofta era mattor behöver bytas ut beror på var i en fastighet den är placerad och hur stor belastningen är. Det är till exempel stor skillnad mellan ingången till en butik på gatunivå och en välkomstmatta på åttonde våningen. Därför behöver de bytas olika ofta.
 • Vi byter mattorna enligt avtal varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Under höst och vinter kan det dock vara nödvändigt att hämta och leverera lite oftare.

Prova på redan idag!

Du kan hyra företagets entrémattor från oss på Bettys i Kungälv, oavsett om vi sköter städningen av era lokaler eller inte. Med ett serviceavtal hos oss har ni alltid rena och hygieniska mattor i entrén och receptionen.

1

Fyll i formuläret här på sidan eller ring vår kundservice

2

Vi tar fram en kostnadsfri offert utifrån era behov

3

När ni godkänt offerten startar vi upp servicen enligt era önskemål

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om våra entrémattor, eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte på att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 • Kvalitetsgaranti
 • Egen kontaktperson
 • Lågt, fast pris

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Kontakta vårt team i Kungälv för en kostnadsfri offert genom att lämna dina uppgifter här på hemsidan, eller ring till vår kundservice så hjälper vi till. Varmt välkommen till oss på Bettys!

Kundtjänst Kungälv

0303-23 35 50 info@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.