Rengöring av linoleumgolv i Kungsbacka

Är linoleumgolven i era lokaler slitna? Byt inte ut dem. Vi återställer även de mest slitna golv till nyskick, kontakta oss för en kostnadsfri offert.

 • Nöjd kund-garanti
 • Moderna metoder
 • Personlig service

För stora och små företag!

Bra att känna till om vår golvvård:

Vilka golvtyper kan vi behandla och rengöra?

Vi utför golvvård på alla typer av golv. Det finns dock många olika typer av golv och man måste kunna skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv. Vi rengör:

 • textila golv
 • trägolv och parkett
 • linoleumgolv
 • plastgolv
 • vinylgolv
 • stengolv
 • klinker
 • betonggolv
 • gummigolv
 • epoxy-golv

 

Förutom städning kan vi behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår golvvård fungerar.

Snabb service med egen kontaktperson

 • För att ni snabbt och enkelt ska kunna nå oss när det behövs får ni alltid en personlig kontaktperson hos oss. Er kontaktperson hjälper er med alltifrån fakturafrågor till ändringar i golvvården. Ni kan också kontakta er kontaktperson hos oss om något akut uppstår som ni behöver hjälp med, eller om ni har synpunkter eller frågor kring vår service.

Vad kostar golvvård?

 • Hur mycket tid som krävs för att utföra golvvården beror på hur stort golvet är, hur det är utformat, vilket skick det är i samt vilket material det gäller. Vi levererar alltid golvvård av hög kvalitet, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras därför. För kostnadsfri offert, fyll i formuläret på sidan eller kontakta kundtjänst så bokar vi in en första personlig genomgång på plats hos er. Varmt välkommen till oss på Bettys!
logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Från slitna golv, till nyskick!

För oss är inget linoleumgolv för smutsigt eller slitet! Med modern utrustning och bred erfarenhet gör vårt golv-team i Kungsbacka alla typer av linoleumgolv skinande rena. Vi skräddarsyr golvbehandlingen för bästa resultat, varje gång.

Vem vänder sig tjänsten till?

Där det finns ett linoleumgolv, där kan vi hjälpa till! Bland våra kunder i Kungsbacka med omnejd finns företag, föreningar och organisationer i alla storlekar. Vi har erfarenhet från golv i i de flesta miljöer och hjälper er till en kostnadseffektiv och smidig lösning med kvalitetssäkrat resultat.

Så bokar du rengöring av linoleumgolv

1

Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett besök i era lokaler

2

Vi besöker dig och tar därefter fram en kostnadsfri offert

3

När du godkänt offerten utför vi golvvården enligt era önskemål

Hur går det till?

Vi utför både löpande periodiskt underhåll och rengör linoleummattor vid enstaka tillfällen. Olika linoleumgolv behöver olika typer av behandling, då både miljön och golvets skick påverkar vilken behandling som ger bäst resultat. Vi har bred erfarenhet av golvvård i de allra flesta miljöer och skräddarsyr alltid golvbehandlingen utifrån just ert golv, för bästa resultat.

Underhåll av linoleumgolv

När vi utför underhåll på linoleumgolv använder vi i huvudsak mjukt, polerbart vax. Det är ett både bättre och mer miljövänligt alternativ till polish. Ett vaxat linoleumgolv håller dessutom både utseende och funktion länge, och är lättstädat och snyggt.

Renovering av linoleumgolv

Även om linoleummattor är både flexibla och tåliga kan de med tiden bli slitna. I enstaka fall måste man byta ut dem, men i de allra flesta fall kan man istället renovera golvet med ett fantastiskt resultat. Det sparar dessutom både tid och pengar. Vi använder oss av den senaste utrustningen och moderna metoder, som återskapar ert linoleumgolv till nyskick.

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om vår golvvård och övriga städtjänster, i v eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte på att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 • Kvalitetsgaranti
 • Egen kontaktperson
 • Lågt, fast pris

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Kontakta vårt städteam i Kungsbacka för en kostnadsfri offert genom att lämna dina uppgifter här på hemsidan, eller ring till vår kundservice så hjälper vi till. Varmt välkommen till oss på Bettys i Kungsbacka!

Kundtjänst Kungsbacka

0300-74 900 info@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.