Hemstädning i Solna

Behöver du hjälp med hemstädning? Fyll i dina uppgifter på två minuter, så återkommer vi med pris inom 24 timmar.

 • 139 kr/h första månaden
 • Inga bindningstider
 • Nöjd kund-garanti

Alltid lågt pris!

Städfirma i Solna

Söker du efter städhjälp i Solna? Prata med oss. Vi är idag en av Sveriges ledande städfirmor och erbjuder prisvärd städning med hög kvalitet och leveranssäkerhet för din bostad eller arbetsplats. Vår målsättning är att ge dig mer tid över till dina favoritsysselsättningar – oavsett om det är att slappa med en bok, träna inför nästa maratonlopp eller helt enkelt få mer tid att umgås med barnen, familjen och vännerna.

logo

Vi är Företagsvän mot cancer

logo

Över 6000 städuppdrag per månad

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Proffsig städning, nära till hands

Bettys Städfirma finns på många orter runt om i landet. Vår målsättning är tydlig: vi ska utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt, till riktigt bra priser. Varje månad hjälper vi fler än 5500 kunder med alltifrån hemstädning till fönsterputs och flyttstädning – många av dem i Solna och Stockholmsområdet

Städning i Solna på tider som passar dig

Vi finns där för dig, både under arbetstid och på din fritid. Om det passar dig av vi städar på en viss tid, gör vi allt för att schemalägga den enligt ditt önskemål. Allt för att ha så liten inverka på din vardag som möjligt. Om du vill veta mer om våra tjänster för hemstädning eller kontorsstädning kan du se samtliga detaljer under respektive tjänst nedan.

Kvalitetssäkrad städning med Nöjd kund-garanti

Att vår städhjälp är billig innebär inte att vi gör avkall på kvalitet. Tvärtom. Att anlita Bettys innebär att du alltid vet vem som är ansvarig hos oss och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter. Genom vår generösa Nöjd kund-garanti och vårt Feel-Good-koncept kan du också alltid känna dig trygg i att din städning når upp till dina förväntningar. Självklart har vi även fullgod ansvarsförsäkring om olyckan är framme.

Har Bettys kontor i Solna?

Vi har inget kontor på plats, alla våra städuppdrag i Stockholmsregionen koordineras från vårt huvudkontor i Vällingby och vårt servicekontor i Kungens Kurva. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du känner dig osäker kring hur våra tjänster fungerar där du bor, eller vill ha en referens.

Vill du veta mer eller boka ett kostnadsfritt hembesök?

För att hitta den bästa städlösningen till just din bostad, inleder vi alltid med ett hembesök. Du kan enkelt boka ett möte, eller ställa dina frågor till vår kundtjänst, genom att klicka på någon av knapparna nedan.

Mejla kundtjänst  Ring kundtjänst

Bettys. En enklare vardag.

Bettys är proffs på hemstädning. Vi utför en enkel tjänst, på ett professionellt sätt. Och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

 • Alltid låga priser – detta kommer vi aldrig ändra på.
 • Vi håller vad vi lovar.
 • Enkelt – att vara kund hos oss är smidigt och enkelt.
 • Engagerade medarbetare.

Söker du städhjälp i Solna?

Vill du veta mer eller har du några frågor om vår städning? Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig med att besvara dina frågor eller ta fram ett kostnadsförslag för just din bostad eller ditt kontor.

Offert på flyttstäd  Offert på hemstäd

Vanliga frågor om vår städning

 • Får jag garanti på den städning ni utför?

  Självklart! Alla våra städtjänster omfattas av vår Nöjd Kund-garanti så länge du reklamerar städningen inom tre arbetsdagar från städtillfället.

 • Behöver man vara hemma när ni städar?

  De flesta av våra kunder är inte hemma när städningen utförs, men du avgör helt själv hur du vill göra. För din trygghet har vi fasta säkerhetsrutiner för att hantera nycklar och larmkoder och tar ditt förtroende på stort allvar.

 • Hur gör jag för att anlita er städfirma i Solna?

  Om du bor i Solna är det enklaste sättet är att kontakta oss direkt via hemsidan. Om du är intresserad av hemstädning inleder vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök för att ta fram en offert utifrån just dina behov.

 • Vad kostar flyttstädning i Solna?

  Priset för din flyttstädning beror på din bostads storlek. Därför tar vi alltid fram en skräddarsydd offert inför varje flyttstäd. Om du vill få ett pris redan idag, kan du enkelt fylla i dina uppgifter direkt här på hemsidan!

 • Vad kostar hemstädning i Solna?

  Priset på hemstädning beror på hur stor din bostad är och hur ofta du önskar städning. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök för att ta fram en skräddarsydd offert som passar för just din bostad och dina behov.

 • Vad kostar fönsterputsning i Solna?

  Priset för fönsterputsning beror på hur många fönster din bostad har och hur de är utformade. Besvara några snabba frågor i formuläret här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom 24 timmar. Tjänsten omfattas av RUT-avdrag.

 • Vad ingår i storstädning i Solna?

  En storstädning är en grundlig städning av din bostad. Det ingår städning av samtliga rum, rengöring av toaletter och badrum samt städning av kök. Vi anpassar alltid städningen utifrån just dina behov, så kontakta oss för en kostnadsfri offert.

 • Vad ingår i storstädning i Solna?

  En storstädning är en grundlig städning av din bostad. Det ingår städning av samtliga rum, rengöring av toaletter och badrum samt städning av kök. Vi anpassar alltid städningen utifrån just dina behov, så kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Hemstädning i Solna

Den hemstädning som vi utför varje, varannan eller var fjärde vecka kallar vi för veckostädning. I korthet innebär tjänsten att vi på avtalad tid städar din bostad utifrån det städschema vi tillsammans har kommit överens om. Hemstädningens utformning och omfattning är alltid helt anpassad utifrån just din bostad och ditt behov. Därför börjar vi alltid med ett hembesök där vi tillsammans med er går igenom vilken städhjälp som behövs i just din bostad.

På Bettys är vi övertygade om att nöjda kunder fortsätter att använda våra tjänster. Därför har vi inga bindnings- eller uppsägningstider. Så länge du vill att vi fortsätter att städa ditt hem så gör vi det – när du behöver avsluta eller pausa tjänsten så gör vi det direkt. Om du vill veta mer om vår hemstädning i Solna är du alltid välkommen att kontakta oss! Du kan också klicka på ”hemstädning” i rutan ovanför för att se de vanligaste delmomenten som ingår vår hemstädning.

Flyttstädning i Solna

Ska du flytta? Prata med oss först! Vi erbjuder kvalitetssäkrad flyttstädning i Solna. Att flytta till ett nytt hem är ett spännande steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden – och låt oss ta hand om flyttstädningen. Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor och byråer i din nya bostad, tar vi hand om städningen i ditt tidigare boende. Snabbt, professionellt och alltid till ett riktigt bra pris.

Med oss på Bettys får du dessutom alltid garanti på din flyttstädning. Det innebär att vi åtgärdar eventuella invändningar som kan dyka upp vid besiktningstillfället. Det är vårt löfte till dig som kund. Så om du bor i Solna och vill veta mer om vårt flyttstäd, eller vill få en kostnadsfri offert, är du varmt välkommen att kontakta oss! Du kan också klicka på rutan ”Flyttstädning” ovan om du vill veta mer om den service som vi erbjuder i samband med flytt.

Fönsterputsning Solna

Är det dags för fönsterputs? Prata med oss! Våra erfarna fönsterputsare i Solna ser till att du får glasklara fönsterrutor som är fria från salt, stänk och smuts – till ett riktigt bra pris. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs. Tänk dock på att säga till om arbetshöjden är över 2,5 meter så tar vi med rätt utrustning.

Om du vill veta mer om våra tjänster eller få en kostnadsfri offert på fönsterputsning i Solna så är du varmt välkommen att kontakta vårt Stockholmskontor. Lämna enkelt din information här på sidan, eller ring vår kundservice, så hjälper vi till!

Storstädning i Solna

Är det dags att ge din bostad en riktig storstädning? Prata med oss på Bettys! Vår storstädningstjänst innebär en grundlig rengöring av ditt hem och utförs av vårt erfarna städteam i Solna. Innan vi utför en storstädning i ditt hem tar vi reda på vad som behövs för att göra just din bostad så där riktigt välstädad och fräsch och tar fram en skräddarsydd offert.

Vår storstädning i Solna är helt flexibel. Så om du behöver extra rengöring av kyl och frys, totalrengöring av ugnen eller putsning av fönster är det bara att fråga oss – vi gör det mesta i hemmet. Och du kan alltid lita på att vi håller låga priser. Antalet timmar för storstädningen beror på bostadens storlek, utseende och behov. Därför offereras tjänsten alltid utifrån uppdragets omfattning.

Så, hur skiljer vi oss från andra städfirmor?

Vårt mål är att erbjuda billig, kundvänlig och kvalitetssäkrad städning. Det är vårt löfte till alla våra kunder. För att åstadkomma det har vi genomarbetade rutiner för att ständigt identifiera och utvärdera förbättrings- och effektiviseringsmöjligheter. En sådan sak är att vi mäter kundnöjdhet löpande. Om vi upptäcker något i vår städning som kan bli bättre, åtgärdar vi det så snart som möjligt. På samma sätt gör vi löpande kostnadsanalyser för att hitta effektiviseringsmöjligheter med målet att vara det städföretag på marknaden som erbjuder mest prisvärd kvalitetsstädning.

Stora, men snabbfotade
Varje månad utför vi fler än 6000 städuppdrag, en stor del av dem i Stockholmsområdet. Det gör oss till ett av Sveriges största städföretag. Men vår storlek till trots är vi fortfarande det snabbfotade, kundvänliga städbolag som vi alltid har varit. Samtidigt gör vår storlek att vi har en bred erfarenhet, erfarna medarbetare och ISO-certifierad städning, vilket ger extra trygghet till dig som kund.

Trygg, kvalitetssäkrad städning
Sammantaget gör det att du kan lita på att vi alltid erbjuder kvalitetssäkrad, prisvärd och pålitlig städhjälp. Och om något blir fel i den service som vi utfört ser vi till att åtgärda bristerna utan dröjsmål. Med oss på Bettys kan du helt enkelt känna dig trygg i att du har valt en bra städfirma som tar hand om ditt hem på bästa sätt. Prata med oss om du vill veta mer om vår städning eller har frågor om oss som städföretag. Välkommen till Bettys Städ!