Vi gör era lokaler rena och fina!

Med Bettys i Borås får din verksamhet alltid prisvärd, kvalitetssäkrad lokalvård och personlig service. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och svar på dina frågor.

 • Kvalitetssäkrad städning
 • Egen kontaktperson
 • Flexibla städtider

För stora och små företag!

Bra att känna till om vår lokalvård:

Egen kontaktperson

För att ni snabbt och enkelt ska kunna nå oss när det behövs får ni alltid en personlig kontaktperson hos oss. Er kontaktperson hjälper er med alltifrån fakturafrågor till ändringar i städningen eller i städschemat. Ni kan också kontakta er kontaktperson om något akut uppstår som ni behöver hjälp med, eller om ni har synpunkter eller frågor kring vår städning.

Städmaterial ingår alltid

 • Vi tillhandahåller golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel och dammsugare samt övrigt material som kan komma att behövas.

Alltid låga priser

Antalet timmar för lokalvård, eller företagsstäd, beror på era behov och lokalens omfattning. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras.

Golvvård

Det finns många olika typer av golv och man måste kunna skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv. Vi rengör:

 • textila golv
 • trägolv
 • linoleumgolv
 • plastgolv
 • stengolv
 • gummigolv

Förutom städning kan vi behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår golvvård fungerar.

Förbrukningsmaterial

Vill ni slippa hanteringen av förbrukningsmaterial? Låt oss ta hand om beställning av tvål, toalettpapper och annat förbrukningsmaterial. Vi kan också hjälpa till med inventering av ert nuvarande lager.

logo

Stort antal uppdrag

logo

Ledningssystem kvalité och miljö

Lokalvård i Borås

Vi är specialister på lokalvård. Med omsorg och professionalitet städar vi och sköter om era lokaler. För oss är inga lokaler för stora eller för små! Bland våra kunder finns både större och mindre företag. I Bettys Borås får ni en noggrann och flexibel städpartner, med konkurrenskraftiga priser och lättillgänglig support.

Vi håller vad vi lovar. Varje gång.

Med Bettys kan du känna dig trygg i att era lokaler alltid är välstädade och representativa. En miljö där både medarbetare och besökare trivs! Vi håller vad vi lovar och ser alltid till att er städning utförs på ett hållbart och miljövänligt vis.

Lokalvården kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Vi anpassar städningen helt efter era behov. Vi kan också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong, om ert behov av städning varierar över året.

Så här bokar du lokalvård till er verksamhet

1

Kontakta oss via hemsidan eller ring oss för att boka ett besök i era lokaler.

2

Vi besöker dig för att ta fram en skräddarsydd, kostnadsfri offert.

3

Så snart du godkänt offerten startar vi upp enligt dina önskemål och verksamhetens behov.

Varför välja Bettys?

När du anlitar Bettys får er verksamhet en städtjänst som är både prisvärd, kvalitetssäkrad och fullt anpassad efter era lokaler. Genom en slimmad organisation, smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser på lokalvård. Utan att kompromissa med kvaliteten. Du får dessutom alltid ett lågt och fast månadspris, personlig städare och nöjd kund-garanti. Vi har också en omfattande ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.

Har du frågor om våra städtjänster för verksamheter?

Tveka inte på att kontakta oss på Bettys i Borås om du vill veta mer om vår lokalvård, eller om du är intresserad av en kostnadsfri offert. Kontakta oss på Bettys för en kostnadsfri offert genom att lämna dina uppgifter här på hemsidan, eller ring direkt till vår kundservice så hjälper vi till. Varmt välkommen till oss på Bettys!

Kan vi hjälpa till?

Vill du veta mer om våra städtjänster eller få en kostnadsfri offert? Tveka inte på att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

 • Kvalitetsgaranti
 • Egen kontaktperson
 • Lågt, fast pris

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor!

Vi har bred erfarenhet från de flesta typer av lokaler och tar fram en städlösning som fungerar för just er verksamhet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert genom att lämna dina uppgifter här på hemsidan, eller ring till vår kundservice så hjälper vi till. Varmt välkommen till oss på Bettys!

Kundtjänst Borås

033-26 21 00 info@bettysstad.se

Hitta ditt lokala städteam!

Vi på Bettys Städ finns idag på många orter i Västsverige, Stockholmsregionen och i Malmö. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med våra lokala städteam i GöteborgStockholm, Uppsala, Malmö, Alingsås, Borås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Trollhättan eller Uddevalla.